Onze vaste locatie

JA

ik kom ook

Locatie

Meet & Discover Stadsring

Stadsring 2

3811HR Amersfoort

Bij Meet & Discover Stadsring staat de verbinding door kennisdeling en co-working centraal. Hier wordt dan ook regelmatig andere netwerkevents, workshops en trainingen georganiseerd. Vraag de host naar het uitgebreide programma en de mogelijkheden om zelf trainingen en workshops te geven. Meet&Discover Stadsring maakt deel van de (internationale) Seats2Meet ondernemers-community. Je kunt je hiervoor gratis registreren via www.seats2meet.com Op het moment dat je een gratis workspace bij M&D boekt, kan de S2M community zien, dat je op locatie bent en wat jouw expertise is.

Als je met de auto komt:

Je kunt de auto parkeren in de parkeergarage Stadshuisplein, met de ingang aan de Molenstraat.

 

Als je met openbaar vervoer komt:

  • Het is 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort CS.
    Je loopt vanaf het Stationsplein (langs de Deli France en over het viaduct) richting Stationsstraat. Volg de Van Asch Van Wijckstraat tot aan het grote kruispunt. Meet en Discover Stadsring bevindt zich aan de overkant, rechts op de hoek (oftewel tegenover het Stadhuis).
  • Je kunt ook de stadsbussen 1, 2, 3, en 4 nemen. Uitstappen bij bushalte Stadhuis.

We gaan in 2019 verhuizen naar:

De 2e woensdag van de maand, en…

naar een andere locatie, te weten: LuiK Vathorst

Darthuizerberg 71

3825BL Amersfoort

Over Luik Vathorst
Luik ligt langs de fietsroute, op 1 van de mooiste plekken in Vathorst. Het is de plek voor een heerlijke Indische hap. Op het terras of aan de bar kun je een drankje en borrelhapje nuttigen. Bij Luik is voor ieder wat wils. Zo organiseren zij Ladies Nights, voetbal avonden, F1 middagen, Pubkwis avonden, Jazz avonden, de buurtborrel, etc, etc,

Als je met de auto komt:

Luik Vathorst is makkelijk te bereiken via de A1 (afslag Amersfoort Noord).

Parkeren is gratis. Er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terein

 

Als je met openbaar vervoer komt:

  • Er is een goede verbinding vanaf Centraal Station Amersfoort. De bussen 3 en 7 doen er ongeveer 20 minuten over. Uitstappen bij bushalte Riezenberg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen.