Onze vaste locatie

JA

ik kom ook

We gaan in 2019 verhuizen naar:

De 2e woensdag van de maand, en…

naar een andere locatie, te weten:

 

Luik Vathorst

Darthuizerberg 71

3825BL Amersfoort

 

Over Luik Vathorst

Luik Vathorst is een sfeervol cafe/restaurant vlak bij de A1. Het cafe/restaurant ligt op 1 van de mooiste locaties in de wijk Vathorst (Amersfoort-Noord). Het is de plek voor een heerlijke Indische hap. Op het terras of aan de bar kun je een drankje en borrelhapje nuttigen. Bij Luik is voor ieder wat wils. Zo organiseren zij Ladies Nights, barbecues, voetbal avonden, F1 middagen, Pubkwis avonden, Jazz avonden, de buurtborrel, etc, etc. Wij zijn trots dat we 1x per maand hier te gast mogen zijn.

Als je met de auto komt:

Luik Vathorst is makkelijk te bereiken via de A1 (afslag Amersfoort Noord). Rijd dan over de Bergpas. Aan het eind, bij de stoplichten rechts af slaan. Neem bij de eerste volgende rotonde (nr 16) de derder afslag en rijdt zo de Darthuizerberg in. Het parkeerterrein van Luik Vathorst ligt aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Parkeren is gratis. Er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terein

 

Als je met openbaar vervoer komt:

  • Er is een goede verbinding vanaf Centraal Station Amersfoort. De bussen 3 en 7 doen er ongeveer 20 minuten over. Uitstappen bij bushalte Riezenberg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen.