Netwerken in Amersfoort doe je bij

Open Coffee

Amersfoort

JA

ik kom ook

 

“Open Coffee is een open concept en is in 2007 in Londen opgericht door Saul Klein, een van de oprichters van Skype. Het doel was om ondernemers, ontwikkelaars en investeerders aan te moedigen om met elkaar kennis te maken tijdens informele bijeenkomsten. In de hoop zo het ondernemersschap te stimuleren.”

Open Coffee Amersfoort is een informele netwerkbijeenkomst voor startups, ondernemers (Zelfstandige Professionals, Midden-, Klein- en Grootbedrijf), organisaties en investeerders in Amersfoort en omgeving. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je nieuwe mensen ontmoeten, ideeën opdoen en kennis delen. Geheel vrijblijvend, dus zonder lidmaatschap, contributie of andere verplichtingen. Open Coffee Amersfoort wordt georganiseerd door Joyce Hardeman bij Meet&Discover Stadsring aan de Stadsring 2 te Amersfoort, iedere laatste vrijdagochtend van de maand van 09.00 tot 12.00 uur. Wij vragen 5,00 euro incl. BTW aan bijdrage. Je ontvangt 1 consumptiebon. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.

Klik HIER voor de data

Vaste Programma onderdelen

(deelname niet verplicht)

  1. ZEEPKIST: Klim op de zeepkist en oefen je pitch.
  2. VERLOTING: Heb je een leuk aanbod (tijd, advies, product) voor een collega-ondernemer? Dan kan je dit aangeven bij je inschrijving. Middels een verloting maakt 1 van de andere ondernemers kans om het aanbod te winnen. De andere belangstellende (leads) krijg je natuurlijk mee.
  3. MATCHMARKT: Leg jouw zoekvraag neer en kijk wat jijzelf voor een andere ondernemer kunt betekenen

In de open workspace kan je na afloop gerust blijven om verder te praten en te flexwerken. Ook bestaat er de mogelijkheid om te lunchen voor 3,50 euro incl. BTW.

Je bent van harte welkom!