Elke tweede woensdag van de maand is Open Coffee Amersfoort. Wij zijn dan van 9:00-12:00 uur te gast op onze vaste locatie: Luik Vathorst (Darthuizerberg 71, Amersfoort). Vanaf 9:00 uur staat de koffie (en thee) klaar. Open Coffee Amersfoort kent geen leden. Alle ondernemers uit de regio zijn welkom, om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Elkaar beter leren kennen, zodat we elkaar beter kunnen aanbevelen. Menig samenwerking is zo ontstaan. Bij Open Coffee Amersfoort ontmoet je vooral freelancers, (Z)ZP-ers, kleine zelfstandigen en MKB-ers.

Ons format is per 1 juli 2020 wat veranderd. Lees hierover meer. Wat zeker blijft, is de informele en gezellige sfeer.

Er zijn maximaal 30 tickets beschikbaar. Een ticket kost 7,50 euro. Dit is inclusief BTW en 1 koffie of thee.  Je kunt vooraf je stoel reserveren.  Na het invullen en verzenden van dit aanmeldformulier, ontvang je een mail met een betaallink. Op de dag zelf kun je ook tickets aan de deur kopen, mits nog voorradig. Die tickets kosten dan 10,00 euro.

Wij hebben er veel zin in!

Aanmelding Open Coffee Amersfoort (OCA)

  Ik kom naar de Open Coffee op:
  wo 14 okt 2020wo 11 nov 2020wo 9 dec 2020wo 13 jan 2021wo 10 feb 2020wo 10 mrt 2020 (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telef.

  Website

  Wil je pitchen, een bijzonder moment delen, of een produkt / dienst verloten?
  Dan kan dat! Tijdens dit netwerkcafe mag je jouw podium pakken. Wees er snel bij, want VOL=VOL.
  (verplicht)

  Ik heb geen klachten als: hoesten, niezen, koorts.

  Privacy verklaring: OCA is een netwerkevent. Ik geef toestemming: 1. dat er foto's gemaakt worden tijdens het event. 2. dat deze foto's mogen worden gebruikt voor promotionele doeleinden van OCA. 3. dat de deelnemers mijn naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en mailadres mogen delen met andere ondernemers. Het is immers de bedoeling om verbindingen te leggen en om ondernemers met elkaar te matchen.

   

  ==> Na het verzenden ontvang je een mail met alle informatie en een betaallink. <==

  Tot ziens bij Luik Vathorst!