Matchmarkt

JA

ik kom ook

Wie kent wie?

Ondernemers vertellen vaak dat ze nieuwe opdrachten vooral ‘via-via’ vinden. Bij netwerken gaat het niet alleen om wie jij kent, maar met name om de contacten van jouw relaties. Zo kunnen jouw relaties jou helpen met het leggen van nieuwe contacten of zijn ze een sparringpartner bij lastige problemen.

Tijdens Open Coffee Amersfoort wordt er een matchmarkt georganiseerd:

  1. Leg jouw zoekvraag neer. Bedenk met wie je graag in contact wil komen of waarmee je zakelijk geholpen bent. Vraag niet: “ik zoek klanten” (want dat willen we allemaal!) Maar maak je vraag zo concreet mogelijk, bijvoorbeeld: “ik wil graag in contact komen met: <voornaam> <achternaam> van <bedrijfsnaam>” of “Ik zoek iemand die me wilt helpen met het opzetten van …”
  2. Kijk wat jij voor een andere ondernemer kunt betekenen. Als je dat niet direct zelf kunt, kun je mogelijk wel verbinding leggen met iemand in jouw netwerk.

Stel je vraag, deel je talent

Croqqer is de bemiddelaar van microjobs, gebaseerd op de deeleconomie. Als partner van Open Coffee Amersfoort biedt Croqqer deze online matchmarkt variant gratis aan. Samen krijgen we meer voor elkaar. Doe jezelf dit cadeau!

Croqqer Matchmarkt – Stel je vraag en deel je talent. Zo werkt het:

KLIK HIER en …
a) zet jouw hulpvraag / microjob op het prikbord
b) bied jouw hulp aan

Het is altijd verrassend te zien, welke verbindingen er worden gelegd!

Duizenden Amersfoorters zijn aangesloten bij Croqqer en vinden het leuk om jou te helpen. Het is altijd verrassend te zien, welke verbindingen er worden gelegd!

 

Croqqer - stel je vraag, deel je talent