Ontmoeten

Inspiratie

Kennisdelen

JA

ik kom ook

Kom ook en drink een bakkie koffie (of thee) met ondernemers in Amersfoort eo (freelancers, (Z)ZP-ers, zelfstandigen, MKB).

1 keer per maand komen we bij Meet & Discover Stadsring in het centrum van Amersfoort bij elkaar om andere ondernemers te ontmoeten, kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk bakje koffie (of thee) van onze vast barista Albert Kunnen van Moving Coffee. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 20 april:

  • One hour workshop: Wat anderen van je vinden, gaat je niets aan

Joycet Reinders helpt jou je expertstatus 100% helder te krijgen zodat je moeiteloos zichtbaar wordt omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat het je oplevert is
– inzicht in waarom jouw ondernemerschap werkt of niet werkt,
– wat je volgende stap is op weg naar succes,
– hoe je daar kunt komen.

  • Wil jij jouw pitch oefenen?

Dat kan! Iedere bijeenkomst wordt er tijd gereserveerd voor ondernemers die de “zeepkist opklimmen” om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en voor wie. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we elkaar beter helpen en aanbevelen. Dit keer is er ruimte voor 5 pitches. Dus wees er snel bij!

  • Zakelijk netwerken

Vanzelfsprekend is er (naast het volle programma) volop gelegenheid is om vrij te netwerken. Bijkletsen met oude bekenden en nieuwe contacten leggen. Zo kun je jouw zakelijk netwerk onderhouden en uitbouwen.

033 komt in actie voor de Liedjesfabriek

Doe je mee? Want met jouw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Je kunt NU al bijdragen:

  • door zelf een actie op te starten (bijv: een benefietfeest organiseren, aan een sponsorloop meedoen, flessen inzamelen, etc, etc)
  • als sponsor
  • als donateur
  • als meebouwer (tbv werkgroepen: communicatie, programmering, marketing, etc, etc)

Hoe kan jij meehelpen om deze actie tot een succes te maken?

Op 11, 12 en 13 september sluiten we feestelijk af op de Groenmarkt in Amersfoort, met live uitzendingen van EVA, de lokale radio, vanaf 16:00 uur.

 

Goed om te weten:

Open Coffee heeft geen leden. Je kunt zo naar binnen stappen. Wel vragen wij 7,00 euro aan bijdrage. DIt is inclusief BTW, servicekosten en 1 consumptie.

Help je ons doel te behalen?

We kijken met trots terug op onze voriges editie (januari & februari). Toen werd onze Open Coffee door 60-70 ondernemers bezocht. Echt te gek! Maar wat ons betreft kan het niet gek genoeg. Ons streven is om minimaal 100 ondernemers te mogen ontvangen. Je kunt ons daarbij helpen.

  1. door jezelf aan te melden
  2. door een gast mee te nemen

Ontmoet, verbind en inspireer.