Ontmoeten

Inspiratie

Kennisdelen

JA

ik kom ook

Vrijdag 30 maart

Kom ook en drink een bakkie koffie (of thee) met ondernemers in Amersfoort eo (freelancers, (Z)ZP-ers, zelfstandigen, MKB).

 

1 keer per maand komen we bij Meet & Discover Stadsring in het centrum van Amersfoort bij elkaar om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk bakje koffie (of thee) van onze vast barista Albert Kunnen van Moving Coffee. Je bent van harte welkom!

 

  1. Lancering OndernemersHart in Amersfoort. OndernemersHart in Amersfoort biedt zelfstandige ondernemers, zoals jij, zowel online als offline een podium waar je kunt werken aan jouw naamsbekendheid, het vergroten van jouw slagkracht en de groei van jouw bedrijf.
  2. In cocreatie met andere ondernemers en meebouwers zijn we een 3-daagse evenement aan het opzetten voor Stichting De Liedjesfabriek. In aanloop daar naar toe worden nu diverse acties opgestart. Marco van der Pol (van mediagroep EVA – lokale radio) geeft ons een update.
  3. Dit keer is er ruimte voor 10 ondernemers om te pitchen op de zeepkist (max. 2 min.)

 

Help je ons doel te behalen?
We kijken met trots terug op onze vorige editie (26 januari jl). Toen werd onze Open Coffee door ruim 70 ondernemers bezocht. Echt te gek! Maar wat ons betreft kan het niet gek genoeg. Ons streven is om minimaal 100 ondernemers te mogen ontvangen. Je kunt ons daarbij helpen.
1. door jezelf aan te melden
2. door een gast mee te nemen
Verras ons en verras jezelf!

 

Goed om te weten:
Open Coffee heeft geen leden. Je kunt zo naar binnen stappen. Wel vragen wij 7,00 euro aan bijdrage. DIt is inclusief BTW, servicekosten en 1 consumptie.

 

Een kleine sfeerimpressie van 23 januari 2018:

 

1 keer per maand komen we bij Meet & Discover Stadsring in het centrum van Amersfoort bij elkaar om kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie (of thee) en een oliebol blikken we vooruit op het nieuwe jaar. We zijn heel benieuwd naar wat jou bezig houdt in 2018 en wat je nu voor ogen hebt. Kom ook op 26 januari naar Meet & Discover Stadsring en ontmoet andere enthousiaste ondernemers. Je bent van harte welkom!