Onze vaste locaties

Koffiecafé

(Open Coffee)

Peer! Amersfoort Noord

Maanlander 14A, 3824MP Amersfoort

Borrelcafé

(Open Borrel)

Eetcafé Luik Vathorst

Darthuizerberg 71, 3825BL Amersfoort

Open Coffee Amersfoort is trots dat we maandelijks op beide locatie te gast mogen zijn.

Zowel Peer! als Luik Vathorst zijn goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren is gratis.

Over Peer!

Peer! verhuurt vergaderruimtes, prettige ruimtes voor een trainings- of coachgesprek en (flex)kantoorruimtes. Daarnaast faciliteert Peer! ook een levendige community van professionals die hun kennis delen in ruil voor een werkplek.

Peer! maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk van Seats2meet, waar meer dan 200 locaties wereldwijd op zijn aangesloten.

Bij Peer! helpen we elkaar een stap verder (peer-to-peer). Peer! is een broedplaats waar bedrijven en zelfstandige professionals elkaar ontmoeten, van elkaar leren en zaken doen. We faciliteren serendipiteit (relevante toevallige ontmoetingen) en willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen. Peer! is een open community, waar elk bedrijf en/of zelfstandig professional aan deel kan nemen.

 

Over Luik

Luik is een sfeervol cafe/restaurant vlak bij de A1. Luik Vathorst ligt op 1 van de mooiste locaties in de wijk Vathorst (Amersfoort-Noord). Het is de plek voor een heerlijke Indische hap. Op het terras of aan de bar kun je een drankje en borrelhapje nuttigen. Bij Luik is voor ieder wat wils. Naast het faciliteren van netwerkbijeenkomsten (zoals Open Coffee Amersfoort), organiseren zij zelf Ladies Nights, barbecues, voetbal avonden, F1 middagen, Pubkwis avonden, Jazz avonden, de buurtborrel, etc, etc.