Elke 2e woensdag van de maand is Open Coffee Amersfoort. Wij zijn dan van 9:00-12:00 uur te gast op onze vaste locatie: Luik Vathorst (Darthuizerberg 71, Amersfoort). Vanaf 9:00 uur staat de koffie (en thee) klaar. Rond 10:00 uur is een welkomst woord, met aansluitend gelegenheid voor ondernemers om hun podium te pakken. (niet verplicht). Je krijgt dan 2 minuten om te pitchen, een succes te delen, een dienst/product te verloten, etc.

Aanmelding Open Coffee Amersfoort (OCA)

  JA, ik meld me aan voor Open Coffee Amersfoort, op (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telef. (verplicht)

  Bedrijf

  Website

  Wil je pitchen, een bijzonder moment delen, of een produkt / dienst verloten? Dan kan dat! Tijdens dit netwerkcafe mag je jouw podium pakken. Wees er snel bij, want VOL=VOL. (verplicht)

  Geef eventueel toelichting:

  Privacy verklaring: OCA is een netwerkevent. Ik geef toestemming: 1. dat er foto's gemaakt worden tijdens het event. 2. dat deze foto's mogen worden gebruikt voor promotionele doeleinden van OCA. 3. dat de deelnemers mijn naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en mailadres mogen delen met andere ondernemers. Het is immers de bedoeling om verbindingen te leggen en om ondernemers met elkaar te matchen.

  Vanaf 9:00 uur kan je binnenlopen. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

  Tot ziens bij Luik Vathorst!