Ontmoeten

Inspiratie

Kennisdelen

JA

ik kom ook

DONDERDAG 21 december:

is de feestelijke afsluiting van 2017 in samenwerking met EVA (locale radio).

Meld je HIER aan

 

Op donderdag 21 december organiseert Open Coffee Amersfoort (OCA) in samenwerking met onze overbuur EVA (locale radio) een pitch-wedstrijd. De jury zijn alle bezoekers van OCA. De ondernemer met de beste pitch wint en mag een radiocommercial bij EVA opnemen. Deze commercial gaat dezelfde week nog live! Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je snel in, want er is ruimte voor slechts 35 pitches. Deelname aan de pitchwedstrijd is niet verplicht, maar bied jou wel een hele mooie kans om jouw onderneming in the picture te zetten! Wil je uitsluitend komen aanmoedigen en netwerken, dan is dat natuurlijk ook prima!

En er is nog meer: Voor geïnteresseerden maken we een klein uitstapje naar de overkant, voor een rondleiding bij EVA. Al met al een uitdagend programma met volop gelegenheid om te elkaar beter te leren kennen, kennis te delen en te inspireren.

Tot  21 december bij Meet & Discover!

 

PITCH – wedstrijd:

Wat nu als je maar twintig seconden hebt om jouw bedrijf te “pitchen”?

20 sec? Ja, want zo lang duurt een radiocommercial. Best lastig!  Maar meer woorden maken niet perse meer duidelijk. Ga jij deze uitdaging aan?  20 sec voor jouw verhaal, waarin je jouw passie weergeeft,  jouw persoonlijke waarom en jouw missie. Ga er maar staan!

Vind je 20 sec pitch-en moeilijk?

Geen probleem! We gaan je helpen!

Voorafgaand aan de pitch wedstrijd geeft trainer, coach en radiopresentator Marco van der Pol een interactieve training. Kort, krachtig en simpel zijn is niet zo heel gemakkelijk. Het succes van jouw verhaal hangt af van je houding, je stemgebruik en van wat je zegt. Marco zal niet schuwen om jou die feedback op je pitch te geven, waar ook jij recht op hebt. Daarnaast leer je vooral van elkaar, want het wordt een zeer interactieve setting. De groep bepaalt uiteindelijk wie de beste pitch heeft.

–> NB: de pitchwedstrijd gaat door, bij 15 of meer inschrijvingen op 14 december 2017 <–

 

Programma:

  • 9:00 uur inloop bij Meet & Discover Stadsring
  • 9:15 uur training & pitch-wedstrijd (olv trainer, coach en radiopresentator Marco van der Pol)
  • 11:00 uur rondleiding EVA (met bekendmaking van de winnaar)
  • 11:30 uur netwerken bij Meet & Discover Stadsring

Kosten:

  • Bezoeker OCA & deelnemer pitchwedstrijd: 35 euro ex BTW
  • Bezoeker OCA: 5 euro ex BTW
Meld je HIER aan

 

Deze ondernemers hebben zich aangemeld voor OCA op donderdag 21-dec-2017

Naam
Organisatie
Website
Pitchwedstrijd